Sponsoring

Waarom heb ik sponsoren nodig?

 

Door mijn grote vooruitgang en resultaten afgelopen jaar ben ik uitgenodigd voor de topzeilacedemie in Scheveningen. (watersportverbond)  

Mijn ultieme doel is goud op de Olympische spelen.

Een resultaat dat alleen behaalt kan worden met veel trainingsuren en goed materiaal. 

Inmiddels train ik in met de Topzeilacademie en hoor ik bij de beste 10 IQ foil zeilers van Nederland. En ben ik verreweg ook de jongste. 

 

De onkosten om aan de trainingen mee te kunnen doen en het juiste materiaal te hebben zijn inmiddels flink opgelopen. 

Een groot deel heb ik tot nu toe zelf samen met mijn ouders bekostigd. Door het vele trainen lukt het me niet er naast nog een baan te hebben. 

Daarom ben ik op zoek naar sponsoren die mij willen ondersteunen in het behalen van mijn doelen en uiteindelijk de beste windsurfer op de IQfoil van de wereld te gaan worden.

 

Ik heb een begroting voor 2023 gemaakt, deze is op aanvraag te bezichtigen.

Waar gaat sponsorgeld naar toe?

 

  •  Surfmateriaal, een IQFoil set kost 10.000 euro, hiernaast slijt het materiaal erg hard. een voorbeeld hier van is dat je per jaar minimaal 4 zeilen nodig hebt om competitief te zijn.
  • Trainingsstages in het buitenland, ook dit kost erg veel geld. Dit is echter essentieel als je competitief wilt zijn. In de winter trainen we veel in het buitenland. Zonder hulp van sponsoren is dit niet mogelijk.


Wat doe ik voor u/uw bedrijf?

 

Mijn zeil is een groot reclamebord, door middel van stickers in het zeil is uw bedrijfsnaam overal door de wereld te zien. 

Ook word uw naam benoemd in mijn sociale media, ik heb per post van mijn sociale media ongeveer 20.000 mensen bereik.

kijk gerust op mijn facebook en instagram! 

Afhankelijk van het soort bedrijf is het mogelijk dat ik langs kom om een presentatie te geven, een clinic te doen of/en een demonstratie.