EK IQFoil Youth BOL, Kroatië

Gepubliceerd op 14 september 2021 om 18:48

EK IQFoil Youth BOL, Kroatië

Terug in Nederland na het EK IQFoil Youth, wat was het toch een vet evenement, supermooie stranden, mooi water, lekkere temperatuur en perfecte wind!

Tijdens het WK IQFoil Youth in Italië viel het mij op dat ik een oud zeil had in vergelijking met de rest van het veld, ik had eerder gehoor dat een nieuw zeil met het surfen sneller was, ik heb voor het EK dus een nieuw zeil aangeschaft. Ik merkte gelijk verschil, ik voer hoger aan de wind en ik ging ook nog eens sneller. Dit merkte ik voornamelijk op het moment net na de start,

ook ben ik sinds het vorige evenement veel bezig geweest met het testen van materiaal, met name in de foil mast, ik heb 4 verschillende getest. Hier zat veel verschil tussen, ik ben ook nog bezig geweest met het schuren van de foil mast (minder weerstand en dus sneller)

 

Deze verbeteringen in het materiaal hebben er onder andere voor gezorgd dat 3e ben geworden op het EK. 

Een supermooi resultaat waar ik super blij mee ben!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.